*intra in casa venind foarte bine dispusa de la vanatoare... era mandra de ea ca reusise sa doboare caprioare si sa manance fara sa se murdareasca pe haine * "Oare unde o fi toata lumea?" *ridica din umeri apoi se aseza pe canapea dand drumul la TV*
sunt destule camere hunn...dar daca vrei poti dormi in seara asta in camera mea... si maine merem la shopping pentru a-ti decora cum vrei tu camera... ce zici?
Hey girls! Pai Marcus nu stiu unde e. N-eam despartit la vanatoare ca mi-a zis ca are nu stiu ce treaba, iar eu am venit acasa direct *zise butonand in continuare telecomanda*
Deocamdata nimic interesant la TV ... pai se pare ca bine ... ok , unele reguli mi se par aiurea dar ma descurc ... si sincer chiar ma distrez cu ce putere am ... e super
really?... i`m starting to like jessica...a lot...hurting bella...may favourite subject
si jessica ce reguli mai exact ti se par exagerate? chiar nessie...din moment ce o sa stai aici...probabil va trebui sa respecti cateva reguli simple... diferite de ale noastre... sper ca nu ai ceva impotriva?
chestia cu iesitul sotiilor sau ceva de genul ... e cam aiurea ... si faptul ca trebuie sa mancam neaparat sange de om , ca alfel nu mai facem parte din familie si multe altele dar voi ce ati facut?
daps...dupa parerea mea soarta sotiilor este una tragica*scutura capul* iar legat de sangele de om...nu inteleg care e problema? nu-mi spune?... let me guess u are a vegetarian?*rase cristalin*
well nessie and i were at a walk...*zambi*
nessie dear... for example...no scandals we must be serious and because of that not all jokes are aloud... we don`t keep important secrets we all stand up for eachother
i don`t know right now...maybe aro will let you know yomorrow he really likes you...so...nu cred ca iti va impune prea multe reguli
mda ... dar ma bucur ca eu nu sunt asa ... pai atunci va las sa povestiti in continuare ... si sunt pe jumatate vegetariana .... asa ca va las ca am putina treaba prin padure *le facu cu ochiul si iesii ca un fulger*
oki...jessica...take care nu ar trebui sa iasa singura...ar putea fi in pericol dar cine o asculta vreodata pe jane?...nimeni si cand vin liderii o iau razna...ca de obicei
tipa asta vine un moment si pleaca peste doua...exact ca vremea
ma bucur nessie ca regulile nu reprezinta un impediment pentru tine... dar de curiozitate ce reguli aveai acasa?
Sa nu stau pana tarziu cu Jake Sa nu mananc mult Sa ma culc devreme Sa nu merg singura in rez Aveam voie doar sa ma sarut cu JAke, si si aia pentru ca impusesem eu.
i didn`t had the time caius... i apologise... ma bucur ca te-ai intors *se uita la el cu o privire complet lipsita de rautate* si...vei pleca din nou?...sau vei ramane?
*o stranse delicat pe nessie in brate*...callm down dear... din moment ce vei locui cu noi il vei vedea foarte des...
caius draga...ai speriat fata...*zambi* fii te rog gentil si fa ceva in sensul asta
Foarte interesant.... aroma delicata a parfumului dulce de vampir impletita cu.... aroma apetisanta a sangelui uman... "ochii lui o privira bland insa o nuanta de interes se putea citi in ei"
Esti o creatura foarte interesanta Lady Renesmee! "isi pastra zambetul malitios"
"isi indrepta privirea apoi spre Jane"
Cu siguranta voi ramane! In conditiile acestea.... "ochii ii stralucira"
* se plictisise in volterra si nici chef de alte calatarii nu avea sa ca decise sa se intoarca aici. * Hey Jane, my dear, ce faci>< *se duse la ea si o imbratisa* Caius, renessme*ii saluta cu capul*
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre