*ii facu un semn de salutlui Jane* Actually, heidi , in my opinion it was quite a delightful night. I feel petty for you if you didn't enjoy it!*chicoteste*
*se ridica din pat. si cand auzi zgomotele de jos isi dadu ochii peste cap. se duse si se baga in apa cu spuma incercand in sfarsit sa se relaxeze. dar telefonul ei suna si iesi din cada. infasuranduse intr-un prosop* "Ah! Deci in casa asta nu pot sa ma relaxez deloc pentru cateva ore." *se uita la mesajul pe care il primise mai devreme si dupa isi puse telefonul pe pat. oftand. apoise duse in dressing si se imbraca si se aranja si apoi cobori scarile usor.oftand. aratand exact asa* - Ok. S. is here now. Care e marea urgenta?
Nu *ii zambeste fericit* voi pleca eu in schimb.You two darlings watch tv or play ping pong. Distract yourselves with something benefic*se retrase in umbra*
*se stramba* wow thanks aro for the recommendations... dar eu vroiam sa te inteb daca se poate sa plec dupa felix si demetri? ca am vorbit cu ei si au zus ca au nevoie de ajutorul meu
*se uita la el blocata* - Ok. Ce s-a intamplat aici cat eu am fost sus? *cobori si ultima trepta si se uita la Heidi* - Am fost sus in tot acest timp. incercand sa ma relaxez. dar cum cineva mi-a trimis mesaj. am renuntat si am coborat. Acum vreau sa stiu ce s-a intamplat.
S...aro nu ma lasa sa merg nici in camera si stii ca astazi e ziua frantei.. paris..cumparaturi.. nu pot suporta sa stau in casa te rog...zii sa ma ;laseeeee te roooggg S *se uita la ea rugand-o*
*se aseza pe canapea* - H. eu nu pot sa-ti spun ca iti da sau nu drumul. Stai! Ce legatura ai tu pana la urma cu Franta? Si de cand are vreo importanta ziua Frantei in cumparaturi? *se uita la sceptica*
wow.. parisul e orasul cumparaturilor.. si vin foarte multi designeri azi *se uita dezamagita si se aseza pe canapea* stii ca mor daca lipsesc in aceasta zi.. innebunesc S
*ofta* motiv..ba nu no sa stau inchisa..fie ce-o zice el si mai ales..nu pierd aceasta zi... am planuri *rade* ca doar e plecat cel putin nu trebie sa stau aici.. am plecat ai grija de tine S *zambi si urca scarile pana in camera ei*
- Ok. Aro o sa se supere rau cand o sa vada ca ai plecat. De data asta sa sti ca nu te mai ajut. *se uita la ea in timp ce urca. apoi se uita la Jane* - A. da. Scuze J. Eu sunt un pic suparata. Vroiam sa ma relaxez si nu am putut. *ofta si apoi se uita la ea zambind* - Tu te-ai distrat aseara?
yeap...petrecerea a fost oki... cred ca m-am obisnuit ca familia sa nu mai fie un tot unitar...doar bisericutze... so... dar oricum m-am distrat dupa...asa s-a compensat situatia...
dc nu te-ai putut relaxa? si de ce esti suparata? *se duse langa ea si o mangaie delicat*
- Sa zicem doar ca de ieri incerc sa fac o baie cu spuma si sa stau sa ma relaxez cateva ore. si brusc. intervine cate ceva care strica totul. Cred ca intr-un final o sa il rog pe Aro sa ma lase sa ma duc la Spa. *chicoti* - Si poate il i-au si pe el cu mine.
*coboara vesela cu telefonul la ureche si cu laptopul in mana* stop...rochia rosie a mea eee...imi placee si pantofii de langa *radee si se aseaza pe canapea,apoi se uita la S si jane* doar nu credeati ca pierd eu o asa zi'"? tehnologia da rezultate..si prietenele *rade* Elle,mai esti acolo? asa...da..mergi in continuare..nu-mi plac alea *rade* tot ii arat eu lui aro..da maine,ca azi nu am chef
e o idee buna... si nu te mai stresa si u lucrurile se vor aranja de la sine
eu ma duc la mine in camera...daca ai nevoie de ceva call me...
sper ca pana diseara dragul de aro imi va da un raspuns *zambi cand o vazu happy pe heidi* ma bucur ca esti mai vesela... corin u are back...i`m glad*zambi*
have fun girls
*le imbratisa si urca in camera, se aseza pe canapea si incepu sa citeasca cartea neterminata*
C 8merse si o imbratisa trista* e ziua frantei..cumparaturi..cei mai mari designeri vin in paris si aro ma tine inchisa in casa pe ajne o lasa sa mearga la paris..dar pe mn
*o privi trista* pleci? nu-mi spune ca pelci si u? ma lasati singura.. se pare ca va trebui sa ma intorc la cumpraturile mele..vortuale *rarde usor,isi pune castile la urechi si continuaa sa vorbeasca cu prietena ei*
Te-ai tacanit?? *ii scoate castile din urechi*, nu plec stau cu tine, ma gandeam sa vb q boss sa te lase, god aiurita mea favorita off: eu tre sa ies afara, revin Jdar am zis-o la nimereala
Ultima editare efectuata de catre Corinutza in Mar Iul 14, 2009 11:40 pm, editata de 1 ori
- Sper J. *se uita la ea cum urca si apoi se uita la ele* - Girls. stiti cum e Aro... Dar poate o sa puteti cand o sa-l scot eu pe afara. din nou *ranji* - Ma gandeam sa-l duc la spa. dar tare mi-e ca iar iese cearta. *ofta*
*se uita la ea serioasa* - Heidi. nu face asta. Eu de-abia l-am calmat ieri. si doar a aflat o chestie...minora. Cand o sa vada ca ai fugit o sa fie si mai rau. *ofta* - Si daca esti dispusa sa o faci pe rebela casei si sa suporti pe urma consecintele. n-ai decat.
S..intelege-ma si pe mn.. nu pot sa stau inchisa in casa..pe canapea.. ma stii doar.. si mai ales astazi..cand e o zi atat de importanta..in viata mea *rade* bien nici chiar asa
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre