- Dragul meu, eu am comandat mobila pentru camerele care le-am renovat recent, nu si pentru camerele unde intram zilnic, cum este aceasta sau biroul tau. Doar nu crezi ca ti-as arunca la gunoi anticul tau tron? Doar sti ca pentru niste oameni de rand valoreaza o avere. Dar as fi curioasa sa vad ce i-ai face unui amarat de om daca s-ar apropia sa ti-l fure. L-ai tortura mai mult sau i-ai rupe gatul direct? *ii zambii, apoi se reintoarse spre Chelsea* - Si, ce mai e noi pe acasa?
Mai intrebi?Nici n-ar avea timp sa mai respire.Nu ma intereseaza valoarea materiala. Tronul asta imi gadila orgoliul .Nu nu...nu omoram pe nimeni aici Corin....din pacate sunt prieteni*spuse du dezgust* de-ai...."prietenilor*zambi malefic*
*intra plictisita in casa si se aseaza pe canapea* wow...sper sa nu mai repetam vizita asta prea curand *se uita la ceas* wow...poate mai am timp de o plimbare la mall
Zimi ca sunt o comoara la casa si garda ta *un pic increzuta* Heidi iar mall?? stai linistita nix eu nu mai vreau sa calc pe la Culleni nu prea curand Sulpicia te ajut cu renovatul daca vrei :D
Corin.....sa nu ne-o luam in cap....Heidi...e valabil si pentru tine.Ce-ar fi sa va puneti voi fetelor minte si imaginatia la contributie pentru a redecora?Vreau sa vad de ce sunteti in stare, daca aveti stofa de Voltur.Asta e noua voastra misiune
- Ar mai fii cateva camere de renovat. Una pe la etajul 2, alta la subsol, si mai e una la etajul 1. *urca scarile si apoi revenii cu laptop-ul in mana. se aseja pe fotoliu si incepu sa navigheze pe net. facand cumparaturi pentru noile camere*
Nu mi-o iau in cape never ever *ia un alt fotoliu si se aseaza langa Sulpicia* Chiar am o ideea hai sa decoram unele camere pe o anumita tema spre exemplu ce parere ai?
Ma bucur...you go one now.....off to work with you! *se aseaza comfortabil pe scaunelul sau scotandu-si paleta.Incepe sa se joace nerabdator, tragand cu ochiul la fetele din indepartatul colt al camerei* http://cosmofan1.deviantart.com/art/Aro-124151265 off: mi s-a parut prea tare creatia =))
- Sti ca este o idee chiar foarte buna? Imi place. *ii zambi* - Let's see. Am putea face o camera in care cel sau cea care v-a sta sa se simta, din nou, ca in evul mediu. Adica sa fie mobila mai veche. Alta camera am putea s-o facem in stil modern.
Sa stii e o idee buna cu camerele moderne, si medievale off:, cred k e timpu sa se duca Corin la vanatoare ca Corina ramane fara baterie la laptop si iar nu stiu unde e incarcatorul )
Ia uite cum copilul din Aro iese la suprafata*rade tare*
off: well somnci pufos fetele se duce bateria... vb maine poop pe toate
on: Ma duc sa pap ceva daca aveti nevoie de mine da-ti un call, vine cineva la papa?
*ofta plictisita* wow...fii serios.. mai bn ma duc in cealalta parte a lumii si ucid niste psihopati de new borns..decat redecorez. off....am nevoie de ceva inspiratie... si stiu si unde o gasesc "noile mele haine" *chicoti si urca in camera,strigand* sunt sus dak aveti nevoie de mine
5384,5385...oh ....by all vampires, women controll yourself. Privesti lucruri cenzurate *ii raspunse frustrat*Ma duc sa-mi continui treaba in birou,Do NOT get out without my permission! *o ia in sus pe scari si se auzi o usa trantindu-se*
- Eu raman aici sa mai vad ce gasesc pe net. Distractie placuta, Corin! Apropo, sa-mi aduci si mie unul ca sa il torturez putin. Bine, Heidi. *se uita la Aro si chicoteste, apoi se reintoarse la laptop*
Sulpicia?*coboara scarile,aranjandu-si pelerina* Trebuie sa plec de urgenta in Volterra.Am fost anuntat de existenta anumitor.....conflicte ce trebuie imediat rezolvate
*ridica privirea din laptop* - Bine. Sper sa nu fie ceva grav...adica vreo rascoala, sau ceva de genul asta. *il saruta pe obraz apoi se dadu la o parte din calea lui* - O sa-mi fie dor de tine.
*intra in casa, lasa bagajele pe jos, apoi merge in bucatarie si isi scoate o sticla de Tb din frigider, pe care o da pe gat. Priveste prin incapere, apoi o vede pe Sulpicia* -Hei, neata!
*se uita la Alec surprinsa de ce vedea* - Buna! Alec...ce naiba bei? *se uita la el sceptica* "De cand bea el sange sintetic? Ah...trebuia sa arunc sticlele alea"
- Sper ca nu ai renuntat la sangele uman pentru sangele sintetic. Si poti sa-ti alegi singur camera. Poti alegi dintre cele ca nu au nevoie sa fie renovate.
off: teoretic, aveam=)) ca o sa le arunc eu=)) Volturasi nu beau sange sintetic:))
Off: mai nou bem, ca e criza:)) On: Ok, ma duc sus... Ne vedem putin mai incolo... Mda, chiar ca lume noua! *isi lua bagajele si le urca intr`o camera, apoi intra in baie si isi facu un dus. Iesi, se imbraca si cobori din nou jos intr`o perche de jeansi, sprijinindu`se de perete* -Deci, ce mai faci? Ce mai e nou pe aici? Ce s-a intamplat in lipsa mea?...
*o imbratisa si el* Am zis si eu ca plec in lume... *chicoti usor* Iar sor`mea nu stiu pe unde e... *ridica din umeri* Dar tu ce mai faci? *ii facu cu ochiul*
Of Alec, nu stiu unde e Caius...sunt foarte ingrijorata *isi aduse genunchii la piept* Aro zice k e bine, ca e plecat in misune...dar *se uita la Alec* aproape toate garzile sunt deja acasa....iar el nu mai apare *facu o pauza, oftand din nou* Crede`ma sunt foarte ingrijorata
*se tranti langa ea pe canapea, strangand`o in brate* Nu ai de ce sa te temi... Caius stie sa`si poarte singur de grija... Poate sis e cu el. *scoase limba la ea* Si stii cum e Jane... Ar face orice sa`si protejeze familia.. Deci nu cred casunt in vreun pericol.
*se uita la el, si il mangaie pe ceafa* Ce m`as face eu fara "copii" *rase uspr knd pronunta cuvantul* in casa Deja ma simt mai bine... mersi Alec *isi puse capul pe umarul lui*
*isi ridica privirea spre noul intrat* Santiago? *se ridica in picioare si merse spre el* Off...in sfarsit ne mai adunam si noi.... *il stranse in brate* Uriasule!
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre