*se uita la renesmee*...hey girl...watch it...go and have fun with somebody else...
well... see ya guys...*pleca in camera ei ...intra in baie , se indrepta spre cada...dadu drumul la apa si intra in cada*...finally...i can relax...what`s up with everybody?...aro is yelling...marcus is saving a human...heidi is not talking to me...sulpicia is nervous...renesmee didn`t drink anything but she acts like she is really drunk... damn it...it must be the air... *inchise ochii lasandu-se prada visarii*
*ii sugea sangele lu' unu. cand il vazu pe Santiago. asa ca dadu drumul corpului neinsufletit* - Tu sper ca ai venit doar sa saluti. si pe urma sa te cari. pentru ca sa sti ca n-ai fost invitat la party.
*se uita la el sceptica* - Nu mai spune! Te numesti Aro sau Marcus sau Caius. ca sa spui ca e casa ta? *rade* - Santiago. iti aduci aminte cumva ca esti o simpla garda si nimic mai mult. sau ai uitat?
- Imi amintesc perfect. TU cred ca esti aia care nu stie ca esti carpa lui Aro. Macar eu fac ec ma taie minte si imi asum lucrurile pe care le fac. Nu sunt o actritura care e sclava lui Aro.
Nessie, revinoti te rog ce ai te-ai imbatat, Jake nu e aici?? Trebuie sa ducem fata la culcare imediat, si nu la Culleni... *nu pot sa cred ca au imbatat-o* Voi 2 nu va mai certati si haide ca facem ceva cu Nessie....
- Nu te-am intrebat parerea ta despre mine. *ii arunca o privire ucigatoare si apoi se duse la Renesmee. se uita la Corin* - Dar ea ce-a patit de-a ajuns in halul asta?
Well, eu de abea am venit voi ar fi trebui sa stiti, cred ca daca afla parintii ei nu o sa fie bine *adultiii astia* M-am cam saturat, de ce e pe aici sincer....*cazuse pe ganduri, mai bine nu ma ntorceam* , nici foamne nu-mi mai este
- Corin du-te tu dupa Bella. Voi sta eu aici cu Renesmee. *se uita la Renesmee* - My darling. poti sa-mi povestesti cine ti-a dat sticluta aceea? *incerca sa se uite bland la ea. si o lua de mana. urcand scarile.*
Hmmm nu e o idee buna gandestet ca pe noi o sa ne certe mai bine o ducem la somn si ii sunam sa le spunem ca Nessie e la noi si ramane la noi ca totul este oki a adormit la film, si nu am vrut sa-o deranjam. Gandeste cum suan Bella ti-am imbatat copilu *gandeste rational* da-mi mie o duc la mine in camera s adoarma *nu pot sa cred* Oki baby*hmm nici nu stie ce o sa-i fac*
*intra dupa marcus* *se uita posomorata la el, si ii puse o mana dupa umeri* CE ai marcus? Hei Volturasii mei *isi indrepta privirea spre ceilalti*Cum o mai duceti?*le zambii, dar neluandu-si mana de pe marcus*
HMM dupa cate vezi nu prea bine , Jane ia dat sa bea o stica de vin *imatura* Nessie treci la somn Tu pe unde umbli?? Mi-a fost dor de tine *il imbratiseaza*
*o lua pe atheodora de mana si isi ingropa fatza in parul ei*am facut o prostie ... adik nu stiu daca o pot numi asa numai k aro nu ma intzelege ...si nu stiu ce sa fac ....
*cand ii vorbi corin se intoarce spre ea ii raspunde la imbratzisare si se uita la nessie*
Well oki voi doi va povestiti dupa povestile, ajutati-ma cu Nessie nu astiu ce sa-i fac *ia telefonul si ii da mesaj Bellei* am sa dau un sms Bellei ca a adormit la noi la film si nu am vrut sa-o deranjam, oki?? Daca ii spuenm ca sa imbatat, o sa iasa urat *Jane maine ne vedem noi*
*se incrunta* asta ne trebuie sa vina culleni la noi si sa o vada pe nessie beata off jane .... nessie*ii zambi* nu vrei tu sa vii la mine si sa iti citesc o poveste?*isi deschise bratzele*
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre