- Acum tot eu sunt aia care e de vina! Perfect! Mersi ca mi-ai spus! Si nu mai imi invada intimitatea gandurilor mele! Sunt cum vreau si cand vreau. Acum sunt tafnoasa si peste cateva minute sunt in culmea fericirii. Nu e vorba ca nu era puf si ce ai mai spus tu. e vorba ca dupa ce mi-ai reprosat ce mi-ai reprosat. de parca am comis un delict. te-a apucat asa. deodata! Credeai ca dupa tot ce mi-ai spus o sa fiu in culmea fericirii si o sa iti sar in brate? Te anunt ca nu a fost asa! Pot s-o fac si intr-o toaleta de mall. si tot nu-mi pasa unde! De ce m-ai mai adus aici daca vroiai sa stau inchisa in casa? Ca sa ajungem la discutii? Nu. mersi. De cate ori am iesit eu din casa inafara de ziua de azi. si in ziua in care te-am insotit la Culleni si am fost in mall cu fetele? Niciodata! Dar nu! Tragi concluzii prea repede. Daca vrei sa ma tii inchisa. perfect! Inchide-ma! Distreaza-te cu cine vrei! Sau si mai bine: du-ma la unul din dusmanii tai de moarte sa profite de mine. si uita-ma la el pentru eternitate!
*ofta si intoarse capul in alta parte. daca ar fii putut sa planga. asta ar fi facut acum *
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre