*vazu omul ce intra in casa si se ridica brusc de pe canapea,ramanand usor ingrozita* "wow..tre sa ies de aici....miroase pre bine.." aa///bbb..buna jessica
*se intoarse spre fata pe care o cunoscuse acum cateva zile* Buna ...aaa te cunosc. Am facut nunostinta aseara parca ... Heidi nu? Buna ... Nu stiam ca stai aici
tu ai aparat o pustoaica? ciudat...foarte ciudat si ce are sulpicia cu asta? si de ce ai mintit-o? marcus...te simti bine? parca nu ai fii tu...pe bune
Pai o asteptam pe micuta dar ok.... Ar trebui sa ajung la autostrada ca sa pot sa ajung la camin.... M-am ratacit si nu stiu unde sunt aici si pe unde sa o iau... de asta am venit ....
*rasufla usurata si se tranti si ea pe canapea* wow..de asta chiar nu-mi amintesc... sa vina oameni la noi acasa..asa pur si simplu.. in volterra nu se intampla asa *ofta*
*se uita nedumerita la el* vina ta? de ce?ce legatura ai tu cu fata asta? *se gandi pentru cateva momente* asemanare..nu cred,,, adik..pute si arata ca orice om *rade usor* aa..ia stai putin..*se opri brusc,nedorind sa ii rosteasca numele* nu are cum sa semene cu ea ....."cu didyme..."
*ofta* ba da seamana cu didyme .... afacut prostia sa vina aici cand putea jane sa o manance fara sa se uite la ea ... dar ieri cand iam zis sulpiciei deja ma intrebat daca am mancato si iam zis k da numai k sa fie in sigurantza dar vadca copila asta proasta nu intzelege cand ii zic sa nu se amestece ... daca era caius sau aro deja nu ami avea scapare ...*se uita in jos* nu vreau sa o transform de frik sa o pierd si pe ea ... nu as mai suporta intzelegi?
*ofta* imi pare rau marcus.. nu stiu ce sa-ti spun..nu sunt cea mai buna in sfaturi,doar stii.. insa ea a venit aici si nu cred ca ai cum sa o opresti.. in plus..eu am cunoscut-o aseara se plimba prin padure..era singura..bine..apoi cu garret deci fie ca vine aici sau nu..ea tot va face ceva..va umbla prin padure..sau nu stiu e locul plin de vampiri///poate deveni masa cuiva imediat.. chiar imi pare rau..dar asta e adevarul.. nu te mai gandi la ea...*ofta*
*ofta* bine..dar ai grija in ce te bagi,marcus daca afla caius saua ro..cine stie ce se poate intampla..ai grija nu merita...pentru un om.. am plecat sa aduc ceva de mancare *zambi si iesi*
*intra si se duse direct in camera ei...se tranti pe pat si dadu drumul la muzica la maxim la casti*... i hate forks...i want back in volterra this town is so small...i`m chocking.... *inchise ochii lasandu-se purtata de muzica*
Ultima editare efectuata de catre jane4life in Joi Iul 02, 2009 2:00 am, editata de 1 ori
*simti mirosul de om inca din afara casei.Intra in casa precum o umbra,cercetand cu privirea* Jane, Renesmee*saluta politicos,punandu-si o mana pe umarul lui Jane, cititndu-i automat gandurile* Unde este Marcus?Trebuie sa discut cu el de indata, la fel si cu Sulpicia*era incruntat si serios*
*jane zambeste cand il zareste pe aro dar cand aude intrebarea acestuia impietreste*...marcus...nu cred ca e acasa...sulpicia?...nu stiu...o fi prin camera... ma bucur ca ai venit
draga renesmee...te rog ia un loc...ce vant neprielnic te aduce pe aici?
It seemes they are becoming more and more unobedient as the time passes by.I will need some explanations and some good excusions.Meanwhile, charming Renesmee we are glad to receive you in our home!
*se uita la renesmee cercetand-o*...wow...she has grown so much...but what the bloody hell is she doing with the broom?...hm...maybe because she is not a vampire even a human ...she is a witch...who knows...with the cullens everything is possible
*intra in casa usor bosumflata si il vede pe aro,orpindu-se brusc* aa..aro.te-ai intors *zambi usor* renesmee...aa..buna... C e pe aici? trebuie sa..vorbesc cu ea
Jane you'd better behave! Heidi, pot sa stiu pe unde ai umblat?*o atinse si pe ea afland de petrecere.Privirea i se intuneca si mai mult* I need to have a word with you...in private.This cannot wait.*se intoarce catre Renesmee* I am sorry,but it seemes we have some...issues. Treci in biroul meu Heidi!ACUM!
*intra in casa alaturi de garrett si ii simti prezentza lui aro* tre sa nu il las sa ma atinga neaparat ca sa nu afle undei jess hey garrett simtete comod *ii zambi fortzat*
*ofta si merse in biroul lui aro* "iar au dat astia vina pe mine????" ce am mai facut? am fost..la vanatoare putin mai inainte. poti sa o intrebi si pe S.. m-a trimis dupa niste militari
*she looked surprised at aro*...why is he yelling?...why is he so nervous?...i know...forks is to blame...oh yeah...that`s it... oh...don`t worry aro...it makes me nervous too*zambeste*
Heidi, ce a insemnat dezmatul ala in lipsa mea?Cum adica streaptease?Asta e comportament demn de Volturi?Eu cred ca aerul rece v-a cam afectat modul de gandire si de a actiona.Va comportati exact precum Culleni*o spuse cu dezgust*
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre