*tresari cand a auzit cuvantul prieteni* Tata,ai baut sange de leu la menopauza? Ce incantator! Multumesc tata! *ii sari de gat apoi reveni in bratele lui jackie*
Bells? *intreba mirat si se gandeste o secunda* Ultima data cand am vazut'o a fost ieri .... cand am venit sa vorbim despre Ness Nu a prea interesat'o *rolling eyes* Ca tot vine vorba ... de ce erati asa suspiciosi? *se uita la el enervat*
*Rase cand o vazu pe Nessie*
Ultima editare efectuata de catre Nanna in Lun Iun 29, 2009 10:32 pm, editata de 1 ori
Hey Kid! *vede cum ii priveste suspicios* Ce e? *rade galagois* mda... friends Suparata? *se intoarce spre Edward si ridica o spranceana* de ce ar fi suparata pe tine ... eu sunt the bad guy care nu stie sa aibe grija de fiica ei *spune pe un ton ironic*
*Dadu drumul la mixer si amesteca ingredientele.incepu sa miroase bineee,chiar bine* Bai,dar lupizuzu sta emai bun,mult mai bun decat varcofulga. *lua continutul si il baga in frugider*
S'a suparat Bella ca ai fost plecat o zi de acasa? *izbugneste in ras* de parca nu o sa te ierte cum te vede *:-j* Da' ce vorbim acum?*isi scutura capul si se intoarce la Nessie* Inghetata?
Buna! *incearca sa zambeasca* Pentre Renesmee..comportate frumos.. Nu stiu...*ridica din umeri* Probabil am crezut ca aici e restul familiei mele. *ii raspunde la sarut*Dar ce sa intamplat? 8rade* am disparut si eu cateva ore..
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre