eu sunt nicoleta...am 16 ani.....sunt din bucresti....imi place foarte mult sa ies cu prietenele mele pe care le-am cunoscut prin intermediul forumului twilight....ma uit mnon stop la heroes, il iubesc pe peter :X:X
Player Twilight Family
Căutare
Top postatori
Corinutza (1686) | ||||
Athenodore. (1244) | ||||
Flory (875) | ||||
jane4life (796) | ||||
Sweet.Jelly (766) | ||||
lil.nightmare. (691) | ||||
chiquita (582) | ||||
scumpik (541) | ||||
Leah* (531) | ||||
Rox (522) |
Ultimele subiecte
+22
Andreea
Jasperinne
Plastic Smile
bubulinex
Albinutzsa
Yuuki.Cross
Leah*
kristynne
Marcus
^.^rAspBeRry^_^
Pufy17
Kebi
vamp.mafia
Flory
Corinutza
SanjeroZe_PanDa
Athenodore.
Anneisa
Esme
scumpik
Rox
chiquita
26 participanți
Sa facem cunostinta
Jasperinne- Teen Vamp
- Numarul mesajelor : 173
Data de inscriere : 27/06/2009
- Mesaj n°31
Re: Sa facem cunostinta
Andreea- Human
- Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 13/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°33
Buna!
Eu sunt Andreea,am 14 ani si sunt din Bucuresti!
Imi place foarte mult Twilight, personajele mele preferate sunt: Rosalie, Edward si Bella!
Vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni pe acest forum si sper ca ne vom intelege bine
Eu sunt Andreea,am 14 ani si sunt din Bucuresti!
Imi place foarte mult Twilight, personajele mele preferate sunt: Rosalie, Edward si Bella!
Vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni pe acest forum si sper ca ne vom intelege bine
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°34
Buna ! o sa fie bine aici o sa vezi . O sa iti faci multi prieteni ! welcome
Corinutza- Vamp Mafia
- Numarul mesajelor : 1686
Data de inscriere : 26/06/2009
Localizare : In the darkness of Transsylvania la 15 km de Stefi si Vladimir
- Mesaj n°35
uu o gramada de lume noua hellou fetele :**: have fun la noi!!!
Aisha- Human
- Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 23/08/2009
- Mesaj n°37
Hei...
Sunt Ioana, 15 ani, Bucuresti.
Sper sa ne intelegem!
Sunt Ioana, 15 ani, Bucuresti.
Sper sa ne intelegem!
Lu.lu- Teen Vamp
- Numarul mesajelor : 120
Data de inscriere : 14/07/2009
Varsta : 31
Localizare : chiar vrei sa stii??:->
- Mesaj n°38
helau!
veni si eu pe aci!
eu sunt iunia aka lulu aka smochina.
am 16 ani, satena, ochi albastr-verzi, inalta.
sunt o fire deschisa. imi place sa rad toata ziua, sa glumesc, sa fiu bine-dispusa.
ma imprietenesc usor cu oricine, de orice varsta, orice nationalitate.
m-am nascut pe 13 mai 1993 (AHHH..ca si Rob ..:X:X:X). deci sunt taur si sunt foooarte incapatanata. in fiecare zi mi se spune in familie chestia asta.
imi place sportul..dar uneori doar sa privesc.
imi place sa citesc,sa scriu, sa dansez, sa desenez. sa cant.
visul meu este sa devin arhitec si sa-mi iau masteratul in anglia sau franta. alt vis este sa ajung in japonia si sa-mi cumpar kimono traditional. de preferinta yukata..cred ca este mai ieftin. si vreau sa mananc sushi si sa fac bungee jumping. (scz daca am scris gresit..nu prea stiu cum se scrie)
urasc persoanele ingamfate, mincinoase, prefacute, care se folosesc de tine. urasc prietenii FALSI!
si credeti-ma/.am avut parte de multi.
imi place sa ma distrez, ca toata lumea, sa ies cu prietenii in oras. tin la ei foarte mult. ii ador!:X:X
ma supar foarte repede si imi ies din pepeni usor. urlu cand stiu ca eu am dreptate si celalat nu.
vorbesc foarte repede si uneori nu ma intelege lumea. uit foarte repede, vorbesc uneori fara sa gandesc.uneori sunt mai timida..mai ales la capitolul baieti.-_-'
hmm...ce sa mai zic?
cred ca am vreo 3 posturi pana acum! mai am pana la 30:((
veni si eu pe aci!
eu sunt iunia aka lulu aka smochina.
am 16 ani, satena, ochi albastr-verzi, inalta.
sunt o fire deschisa. imi place sa rad toata ziua, sa glumesc, sa fiu bine-dispusa.
ma imprietenesc usor cu oricine, de orice varsta, orice nationalitate.
m-am nascut pe 13 mai 1993 (AHHH..ca si Rob ..:X:X:X). deci sunt taur si sunt foooarte incapatanata. in fiecare zi mi se spune in familie chestia asta.
imi place sportul..dar uneori doar sa privesc.
imi place sa citesc,sa scriu, sa dansez, sa desenez. sa cant.
visul meu este sa devin arhitec si sa-mi iau masteratul in anglia sau franta. alt vis este sa ajung in japonia si sa-mi cumpar kimono traditional. de preferinta yukata..cred ca este mai ieftin. si vreau sa mananc sushi si sa fac bungee jumping. (scz daca am scris gresit..nu prea stiu cum se scrie)
urasc persoanele ingamfate, mincinoase, prefacute, care se folosesc de tine. urasc prietenii FALSI!
si credeti-ma/.am avut parte de multi.
imi place sa ma distrez, ca toata lumea, sa ies cu prietenii in oras. tin la ei foarte mult. ii ador!:X:X
ma supar foarte repede si imi ies din pepeni usor. urlu cand stiu ca eu am dreptate si celalat nu.
vorbesc foarte repede si uneori nu ma intelege lumea. uit foarte repede, vorbesc uneori fara sa gandesc.uneori sunt mai timida..mai ales la capitolul baieti.-_-'
hmm...ce sa mai zic?
cred ca am vreo 3 posturi pana acum! mai am pana la 30:((
adriana- Human
- Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 30/08/2009
- Mesaj n°39
salut...
eu sunt adriana si am 20 de ani...
sunt o fire pasnica si binevoitoare gata oricand sa se distreze...
ador sa-mi petrec timpul cu prietenii mei si bineinteles cu iubitzelul meu ciprian...
i hope we`ll have fun!
eu sunt adriana si am 20 de ani...
sunt o fire pasnica si binevoitoare gata oricand sa se distreze...
ador sa-mi petrec timpul cu prietenii mei si bineinteles cu iubitzelul meu ciprian...
i hope we`ll have fun!
Kamy- Newborn Vamp
- Numarul mesajelor : 55
Data de inscriere : 04/09/2009
Varsta : 31
Localizare : in LaLa land biatch....
- Mesaj n°40
hey people.........eu sunt kamy a.k.a beedoll,am 16 ani si sunt o grasutza dragutza am parul saten(acum roscat...doar un moft) si ochii verzi-albastrui si ador sa ascult muzik...cam singura mea activitate constanta de care nu ma plictisesc...ii ador pe beyonce ,drake,keri hilson,jazmine sullivan,paramore,usher,the dream,ne-yo ,n.e.r.d. si alte sute care se gasesc in playlistul meu...
altceva de care sunt ,aparent,obsedata in ultima vreme este trupa de dans Soreal Cru....poate ii stiti de la "America's best dance crew" de pe MTV..sezonul 2 cand au iesit p locul 2...(s-a umblat la voturi..ei sunt cei mai buni)....au pagina pe youtube
https://www.youtube.com/user/sorealcruTV si au cele mai bune dansuri....Doamne cat as vrea sa pot dansa ca ei....ei bine uitativa si voi si spunetimi plzz ce parere avetzi..eu ii iubesc
in rest cam atat daca vrezti sa ma intrebati mai multe dati add rockfreak911 si vorbim cat vreti,..zbyee
altceva de care sunt ,aparent,obsedata in ultima vreme este trupa de dans Soreal Cru....poate ii stiti de la "America's best dance crew" de pe MTV..sezonul 2 cand au iesit p locul 2...(s-a umblat la voturi..ei sunt cei mai buni)....au pagina pe youtube
https://www.youtube.com/user/sorealcruTV si au cele mai bune dansuri....Doamne cat as vrea sa pot dansa ca ei....ei bine uitativa si voi si spunetimi plzz ce parere avetzi..eu ii iubesc
in rest cam atat daca vrezti sa ma intrebati mai multe dati add rockfreak911 si vorbim cat vreti,..zbyee
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre