Chiar Nessie ... Bella stie ca esti aici ... sau ..Edward? Cineva macar din ai tai? Daca nu vezi ca restul sunt pe sus ... cautai pe acolo ... *chicotii*
hmm .... *isi dadu ochii peste cap* nu se poate schimba regulile intre ele ... nu imi place sa fiu second place .... si asa ar devenii regula 2 regula 1 si atunci ar fi mai bine *zambii strengareste*
*ajusera intr-o camera intunecata ... simptii patul moale sub ea continuand sa il sarute pe Marcus pasional jucandu-se in parul lui tragandu-l din cand in cand* "sper ca e bine ce fac "
*acesta cobora cu sarutarile pe gat ... isi ridica genuchiul pana aproape de talia lui si il trase mai aproape de ea sarutandu-l* http://srv0110-07.oak1.imeem.com/g/p/e67915e33822b12d6a258a064c8a7db0_web.jpg *au continuat asa pana au reusit sa depaseasca linia de frontiera dintre un mariaj de ochii lumii si un mariaj consumat*
off: nu se putea altfel =)) si marcusica ia chiar taio cu baby k io ii zic baby=)) si nessie bai da esti mai raw ca o musca daia mare in lapte > sa vezi tu ceti fac cand te fufui cu jake ) nici o clipa de liniste fitiar capu:))
*ii simtise mirosul inca de cand venise* So she is here! *coboara jos* We shall see what she is capable of.....and what he can or could do for her love
*intra in casa vesela,venita chiar acum dintr-o misiune din Australia;se uita in jur si simte mirosuri noi,insa incearca sa le evite;merge si se aseaza pe canapea,uitandu-se la tv* aa...e cineva pe acasA?
*il vede pe aro si zambeste fortat,nefiind intr-o dispozitie prea buna* in australia? aa..plictisitor newborns..nimic altceva..i-am distrus pe toti..si tin legatura cu niste vampiri de pe acolo da..ce miroase asa? avem..un vizitator sau ce?
Avem un nou membru se pare*n-o zise cu ura sau cu dispret, ci cu nerabdare si incantare* Jessica....the future wife of Marcus.I think I am going to...pay a visit to Sulpicia.I will be back in a bit though
*asculta dezinteresata spusele lui aro,apoi il privi uimita* cine? jessica? omul ala? "wow...de cand si pana cand ati facut-o vampir??plec cateva zile si cand ma intorc...ciudat aro..."
*revine din nou in salon* M-a cuprins anxietatea.Firar! Trebuie sa-i inteleg totusi......prima lor noapte de amor....dar mult le mai ia*se aseza pe scaun batand cu varful degetelor pe marginea de lemn dur al acestuia*
nimic, nimic....sunt doar.....nerabdator sa termine ce-au inceput azinoapte pentru a putea vorbi cu ei.Vreau s-o cunosc personal si cat se poate de bine, intrucat nu-mi inspira incredere!
da *ofta dezinteresata* ciudat...imi pare rau ca nu trebuie sa o mai privesc ca pe o mancarica *rade usor* si..se va alatura lui S si A? cand ai de gand aro..sa le lasi si pe ele sa mai iasa din camera lor? o sa innebuneasca numai inchise in casa..
pana acum au stat tot asa si n-au avut nimic de comentat. Sper spre binele noii venite sa ni se alature de buna voie,caci altfel va trebui sa se faca nevazuta si neauzita.O voi reduce la tacere personal
*cobora scarile batand din palme* asa cum ai facut si cu didyme aro? hmm interesant frate lipsit de scrupule... aro bro parca am vb nu? o lasi in pace pe jessy si totul va fi ca inainte *ii zambi*
*isi da ochii peste cap* da bine.. 8se uita la el usor uimita si nedumerita* cum adica sa nu ni se alature? adik nu apartine volturilor? wow...ce e in mintea ei? *il vazu pe marcus si tacu,privindu-l* aro nu spunea nimic marcus.. doar..intrebam si eu..
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre