Ah ce intrebare e asta? Eu sa nu-l vad pe daddy? Ahh... normal ca da :X:X... *o i-a de mana si iese din casa* Oriunde... *respira aerul* Sunt pretutindeni.....
How cares? *zambi venindu-i o idee* Dute si schimbate, in cele mai sexy haine pe care le ai..csi ne intalnim jos, cand esti gata .. perfect? iesim in oras... daca noi nu suntem hot atunci cine? *urca sus face un dush si se imbarca in
si incepe sa caute prin dulap haine dansand usor la o melodie pe care o fredona*
Mersi la fel si la tine... *se uita ganditoare la ea* Le lasam un bilet si ungand de numa bine.. eu zic sa ne distram ce zici? *zambi* De acum incolo o sa schimab multe! Iti promit....
- Merci, my dear C. Si eu zic sa mergem intr-un club. *zambi larg* - Si ce ai vrea sa schimbi? Conducerea nu prea cred... Aro e cel care a intemeiat tot...
off: plecam la distractie and to find some man's aa vampi mai exact daia buni =))
on: *o lua de mana si iesi pe usa* Hmm sa vedem masinutele lui daddy... *zambi* Ah pai el este acolo... si si mi-a lasat sa fac mana libera ... so... atata timp cat nu fac prostii cred ca e bine nu? well you help me?
*se uita la ea* - Da... Normal ca te ajut. Dar, nu cred ca il poti infrunta pe Caius, care acum se crede stapanul-stapanilor. Probabil ca nici Aro nu poate... *ofta usor la gandul ei, si intrara in garaj:x*
off: pai normal ca esti bisy:-W:)) bisy cu dusmanu`=))
*ofta si se uita in jur* - Da... Numai pe mine nu m-a plimbat cu masina aia. *se stramba usor si veni langa ea, privind masina* - Cred ca e perfecta. *zambi*
*se urca si scoate masina din garaj, apoi apasa frana si baga in viteza tare si apasa frana de mana, masina intorcandu-se intr-o secunda la 360 de grade* Nu-i placea lui Aro cand faceam asta... *rade malefic si calca pedala lasand in urma lor fum* So incontr-o?
*se uita pe geam* - Lui Aro nu-i plac multe... *se uita la ea* - Putem sa nu mai vorbim despre el? Nu vreau sa intru iar in drame din vina lui... Si as prefera sa mergem intr-un club.
*dupa cateva ore bune intra in casa plina de sange* Dracul sa-l i-a nimeni nu se pune cu Corin Volturi! Sulpiciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti????? *tipase asa de tare incat urletul ei trecuse de padure*
*dupa cateva minute se intoarse si ea si cand o vede pe Corin, rasufla usurata si o lua in brate, strangand-o puternic* - My dear C.! Am crezut ca tampitu` ala chiar te-a invins.
Ahhhh stai ca te murdaresti de sangele lu' ala *ranji si o strange si ea in brate vazandu-i ca nu-i da drumul* My lovley mother nu s-a nascut ala care sa ma domine! *se orprii* Ahhh sau exista dar ma domina altfel.... si si acum nu-l mai gasesc..in orice caz... nu mai exista pe terra ala ....care a incercat ceva...
*se desprinse de ea si se uita la ea* - E vorba de Santiago, din nou, nu? *se opri* - O sa se intoarca... intr-o buna zi. *ii zambi* - Si e bine ca ai scapat de el.
Ce intrebare e asta? asa ca intre fete.. *rade* Oare Jane unde o fi? I-a stai asa.. ca am ceva... *fugi in camera si se schimba in
apoi fuge afara si se intoarce cu
* Nu seamana cu Ceci dar... si si Chita ei =)) keep the cullins out! ca poate fac vampi pussy =)) and vampi chimp ! *se aseaza langa S cu pisi in brate* So my dear.. spune-mi cum omai duci? mai o maltratare/viol, mai un cutremur...???
off: cheeta!!!...my love :X...finally youa re here... dar sa stii ca pisicutza aia mica si adorabila nu e Ceci mea
on: *intra in casa happy si le vazu pe fete* hello girls*zari pisica si maimutica si ridica o spranceana* nu-mi spuneti ca vin Cullenii in vizita si ati vrut sa le asigurati papica*chicoti*
*o bufni rasul* Ai nu Jane. ca daca vin ii transformam in vampi pussy =)) and vampi chimp =)) sunt pentru tine.. nu am gasito pe Ceci.. *pune fata de suparata si ii ridica pisicuta* Miau miau!
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre