for me?...really?*o imbratisa pe Corin*...that is so sweet*lua pisicutza si maimutzica si incepu sa se joace cu ele*...cheeta si miaunel*chicoti* thanks Corin...I appreciate it!*zambi* what about you Sulpicia?...ce ai mai facut lately?
Nu ai pentru ce mai..daca unchiul Caius e ramolit si nu ti-a aduso pe Chita... am adus-o eu si pe Tarzan mai incolo, daca esti cuminte... *o bufneste rasul* Eh Sulpicia si ea un cutremur doua.. depinde de drama si viol =)) si cat de tare o ttazneste ramolitu =))
*bufni in ras* alt viol? alt cutremur? Caiusica are ceva de-a face cu asta?*ridica o spranceana*...dupa mine ar trebui sa-i spunem Caius Veol*chicoti* sper ca nu te deranjeaza Sulpicia draga...era doar o gluma*zambi delicat* so Corin...ce ai facut in calatorie?...in afara de a te ocupa de gradina zoologica?
*radea in hohote* esti criminal de haioasa Corin... cu tine imi este imposibil sa fiu serioasa...just picture it: all of us...gathered ...in consiliu si Caius reglementeaza un plan...si noi de colo...yes mister Veol*bufni in ras*
Nu mai.. nu e bine facem liniste: pauza publicitara si inainte de yes mister veol o paraolaina carolaina hop top 73 83 fara numar... reguleaza ma un plan ce regeleaza... *radea extrem de tare* Misca fundu Jane sa te vad... o parolaina =))
*nu ami putea de ras* honestly ar fi chiar super tare...acum ca mister Aro e plecat nu trebuie sa ne mai gandim la soricei...asta era pasiunea lui...acum daca gresim mister Caius ne veoleaza si mister Marcus ne paraseste sarind bineinteles pe faimosul geam*rase*
*rade* Ahhhhhhh soricei, i remember.... THE DUNGEON!! *deveni serioasa* ah totusi am putea sa zidim geamul ala...si pentru veol gasim solutii cum ar o barda =)) and we cut down... dar eu nu ma ating de nimic=)) *se opreste la un momemndat sin ras ca o apucase iar* bica ca nu-mi trebuie.. aer
hai mey...sa-i zidim zidul lui mister Marcus?...pey si el ce face?...va trebui sa iasa pe usa...asa ceva nu este normal*clatina din cap razand* Corin...dar ce facem daca dupa ce o taiem cresc mai multe?...stii u ca in legende?...tai un cap si rasar doua*bufni in ras*
uuuuuuuuuuu *facu o fata dezaprobatoare* We run awayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy farrrrrrrrrrrrrawayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, of course we also scremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!! *lua o gura de aer* Jane stii ca prea mult ras strica? Daca o patim? *se uitala la Sulie =)) care era serioasa pe langa ele*
you are right... acum ca familia nu prea mai este familie...si am inceput sa muscam din noi*spuse ironic*...cine stie?...poate noile daruri ne vor da de gol...*zambi*
Ah mai Jane putem pleca si noi alaturi de Aro.. normal si ce familie cand te am pe tine si pe stanca de langa noi, care tace? mai avem un claun.. si unu pierdut printre copaci, bing bang cautandu-si fumilia...bing bang *lua maimutza in brate* Zi thu de nu e fun? *ridica maimutica* Uitete si thu la ea cat de draguta e cand tace si daca o enervezi, cine stie ce face ..poate o sa se inteleaga cu Caius o sa urle amandoi ca in jungla!
oh nu...un complot intre Cheeta si Caius este mai mult decat pot suporta*isi duse mana la inima si mima un lesin dupa care bufni in ras* si nu o face pe Sullie stanca mey...reao *se aseza pe canapea razand* bing bang
*se uita la ele si vorbi in sfarsit* - Se pare ca sunteti foarte bine dispuse. Hm... *se ridica* - Eu ma retrag. See you later. *le zambi si se duse in camera ei*
natural Sulpicia...go away...we might actually bite you *cheful de glume ii pieri, instalandu-se foarte bine o stare de enervare* eu una plec Corin...de fiecare cand vin altcineva pleaca*se ridica serioasa* ma insotesti?
mergem unde vrei...la vanatoare...sa ne jucam v-ati ascunselea*zambi*...in fine...ce vrei tu nu mai vreau sa deranjez pe nimeni in cas asta*se stramba*
sigur*incepu sa se plimbe fredonand* ne plimbam printre copaci...bing bang! ne ferim de gandaci...bing bang! poate ne intalnim cu lupul...bing bang! sa ii dam una cu sutul...bing bang!*izbucni in ras*
* intra in casa * vai si azi e asa multa lume? da ce evenimente sunt? * rade si se pune pe canapea* is spirite incinse cumva pe aici? * se uita la caius si se duce la jane si o pupa pe crestet* ahh frumoasa ca intotdeauna * ii zmabi si se uita la corin* iar tu impunatoare ca intotdeauna si bella :p
Damn maiiiii Jane cum sa-ti uiti globul acasa? *rade si se da jos* Haiiiiiii *incepu sa zdupaia ca bezmetica* Marcussssssssss vine si thu cu noi!!!!!!!1
asta e...soarta...l-am uitat*rase cristalin* hy Marcus...mergi cu noi la vanatoare?...sau te-ai decis sa escaladezi din nou geamul?*isi stapanii un chicot*
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre