off..v-ati gasit si voi cand sa vanati *se bosumfla si ea,apoi zambi* C..ce zici...sa mergem si noi prin oras..sa vanam..asa la intamplare avem scuza...ca nu aveam ce face acasa...si toata lumea vana. poate nimerim un cullen*rade*
*urca scarile. un firicel de sange i se prelingea de pe buze. si-l sterse nonsalanta si zambi catre Corin* - C. sa sti ca mi-au placut. Dar data viitoare incearca sa aduci mai bine niste soldati, ca astia s-au speriat imediat ce l-am torturat pe unu'. Si nu-i rupsesem decat o ureche, i-am scos un ochi, si i-am rupt degetele de la maini. *o vazut pe Athenodora* - Hi, my dear A. Pe unde ai fost in casa asta?
- My dear cousin. eu am comandat deja mobila cand am fost in mall. remember? *ii zambi* - Imi para rau sa te dezamagesc. dar eu una nu am chef de petrecere.
*intra in casa plictisit si inkide usa mergand ca un om normal * hei familie*se aseaza tot in acelas ritm pe canapea*cum se face ca de fiecare data cand vin pe acasa dau numai de voi 2?e asa plictiseala in orasul asta good*isi da ochii peste cap* off de acu incep sa seaman a om bleah
*se stramba* - Nu stiai? Ma mir ca nu te-a informat. S-a dus in Volterra ca sa calmeze spiritele. *aprinse DvD-ul si se duse sus sa isi i-a DvD-ul cu filmul The Notebook. apoi revine si il pune. se aseza pe fotoliu si se uita la film*
hmm voletra zici , mda uita sa zik *zice in sictir *
cred ca ma voi duce si eu k aici e moarte curata nu in voltera unde vor toti sa moara *rade* poate gasesc si o mancarica buna pe drum *ranji diabolic* hey S. ai grija sa nu sensibilizezi cu filmul ala *rade apoi disparu*
-Eu ... am... Dormit! *incepu sa rada* M`am plimbat de colo-colo prin camera... Fara stare, ce vrei. Ma framanta gandurile filozofice! *ridica din umeri, apoiincepu din nou sa rada*
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre