Scris de Corinutza Vin Aug 14, 2009 12:37 am
Si eu am casatele cu Mj :X:X
Top 10 povesti bizare cu Michael Jackson pe web
Michael Jackson reprezinta o adevarata mina de aur pentru `povestitorii` de ieri si de azi, fapt care a dus la aparitia unei serii de povesti, care de care mai bizare, avandu-l ca protagonist pe King of Pop.
Jurnalistii de la Popeater si-au facut timp sa le culeaga si au realizat `Top 10 Bizarre MJ Stories on the Web`.
Daca sunteti curiosi care sunt acestea, ei bine, iata-le:
Acuzatiile aduse de Dwayne Swingler, fosta angajata la Neverland: revista People UK a publicat un articol, in care Michael Jackson era acuzat de Dwayne Swingler ca-si trata tinerii invitati cu alcool. Potrivit acesteia, copiii erau lasati sa bea pana ce vomitau.
Uri Gellar a descoperit ca Michael Jackson e nevinovat... prin hipnoza: In The Independent a aparut un material care relata despre felul in care iluzionistul Uri Gellar s-a convins ca Michael Jackson nu era pedofil.
Hotarat sa afle odata pentru totdeauna adevarul, acesta a decis sa-l hipnotizeze. In urma sedintei de hipnoza, verdictul a fost – nevinovat.
Nicole Ritchie il omagiaza pe Michael Jackson, botezandu-si fiul cu numele starului: Mai multe site-uri au publicat zvonul potrivit caruia Nicole Ritchie planuieste sa-si boteze copilul inca nenascut cu numele Regelui Pop.
Macaulay Culkin... tutore pentru copiii lui Michael Jackson: Tot pe web au circulat zvonuri cum ca vedeta din `Singur acasa`, avand calitatea de nas al lui Prins Michael I si al lui Paris, ar avea de gand si ar avea sanse (!) sa castige custodia acestora.
Cadavru fara nas: The Kansas City Star, dar si altii, sustin ca Michael Jackson purta o proteza in loc de nas si ca aceasta a fost furata in timpul in care cadavrul vedetei se afla la morga.
King of Pop, Rege in Africa: o editie din 1992 a revistei Ebony relata cu lux de amanunte cum Michael Jackson a fost incoronat `King Sani` intr-un sat din vestul Africii, unde ajunsese in calitatea de Ambasador al Pacii.
Michael Jackson ii spusese fiicei sale Paris ca sfarsitul ii e aproape: Biograful Ian Halperin a afirmat ca Michael Jacskon se imbolnavise cu cateva luni inainte de a muri si ii spusese fiicei sale in varsta de 11 ani ca s-ar putea sa nu supravietuiasca pana la Ziua Tatalui (care se sarbatoreste pe 21 iunie in America).
A cumparat Oscarul pentru `Pe aripile vantului`: In 1999, Michael Jackson a cheltuit peste 1.5 milioane de dolari pentru a achizitiona Oscarul pentru `Cel mai bun film`, obtinut de filmul `Pe aripile vantului` in 1939, potrivit revistei People.
Michael Jackson dormea intr-o camera cu oxigen: Daily Mail a publicat o poza a artistului intr-o camera speciala, cu o concentratie crescuta de oxigen, care a dat nastere zvonului ca Michael vrea sa-si achizitioneze o astfel de camera pentru a-si prelungi durata vietii.
King of Pop a dezmintit zvonul, marturisind ca a achizitionat camera cu oxigen pentru a o dona in beneficiul persoanelor cu arsuri.
Haine create de Michael Jackson urmeaza a fi lansate in magazine: O colectie postum de haine in stilul lui Michael Jackson va fi lansata in magazine, conform ABC. Printr-o ciudata intorsatura de situatie, s-a iscat un zvon care sustine ca respectiva colectie a fost realizata de insusi Michael Jackson.
Joi Noi 24, 2011 9:00 pm Scris de EdituraRAO
» Actori Twilight
Joi Ian 20, 2011 11:44 pm Scris de Vizitator
» Fazan
Sam Sept 25, 2010 10:21 am Scris de bluesky89
» Sa numaram...pana unde se poate :D
Sam Sept 25, 2010 10:18 am Scris de bluesky89
» Favourite Movies
Vin Sept 10, 2010 4:47 am Scris de bluesky89
» Cartea preferata
Vin Sept 10, 2010 4:42 am Scris de bluesky89
» Hobby-urile noastre